A következő szolgáltatásokat nyújtjuk kedves ügyfelein számára:

  • Ingyenesen elkészítjük a foglalkozás-egészségüggyel kapcsolatos dokumentációt.
  • megállapodás szerinti kedvezmény a hivatalos kamarai árakból (már 1 fő esetén is!).
  • A kedvezmény mértékére garanciát vállalunk 1 éven keresztül.
  • 10 vizsgált főtől ingyenes kiszállással, helyben elvégzett vizsgálatok Érden és 50 km-es körznyezetében (min. 10 fő esetén). 
  • Folyamatos telefonos elérhetőséget biztosítunk. (hétköznap 8-20 óráig), melynek költségét tartalmazza az alap szolgáltatási árunk, Önnek nem kell ezért külön fizetnie.
  • Ha minket választ, akkor biztos lehet a szolgáltatás magas minőségében, szakmaiságában, mindezt személyre szabottan, rugalmasan és gyorsan!

Foglalkozás-egészségügyi szolgáltatásunk árait személyes egyeztetés útján állapítjuk meg! Kerem keressen telefonon, vagy emailen az időpont miatt!

Üzemorvos szolgáltatás információk

89/1995. (VII. 14.) kormányrendelet értelmében kötelező üzemorvosi ellátást biztosítani alkalmazottai részére minden cégnek, ez NEM VÁLTOZOTT! Cégünk honlapján a törvény által előírt, minden foglalkozás-egészségügyi cég által kötelezően nyújtandó szolgáltatásokat megtalálja. Az üzemorvos szolgáltatások között szerepel pl. az új- és meglévő munkavállalók tájékoztatása egészségügyi és munka-higiénés kérdésekről, az üzemorvos feladat részeként a munkavégzés és a munkakörnyezet egészségkárosító hatásainak, kockázatainak vizsgálata, illetve 10 fő felett térítésmentesen képzünk a jogszabályok által előírt számú elsősegély-nyújtót. ONLINE tananyag! Az üzemorvos szolgáltatás nem csak azért fontos, mert kötelező, hanem azért is, mert a dolgozók a cégen belül orvosi ellátáshoz jutnak, megelőzhetőek a fogalakozási-betegségek, munkabalesetek, azaz a kártérítési perek!  Szolgáltatásaink évről-évre dinamikusan fejlődnek. Folyamatosan arra törekszünk, hogy a munkavállaló üzemorvos ellátását a legszemélyreszabottabban, kiváló minőségben biztosítsuk ügyfeleinknek.

 

A szolgáltatásaink között kiemelten, folyamatosan,  kedvező ár-érték aránnyal vehetők igénybe:

- foglalkozás-egészségügyi vizsgálat,

- vezetői engedélyek,

- gépkezelői dokumentumok meghosszabbítása 

 Rendelési idő: minden csütörtökön: 8:00-11:00 között - időpont egyeztetés kötelező! Telefonáljon, ha más időpontot szeretne, igyekszünk rugalmasan megoldani!

ONLINE időpont - onlineorvosok.hu

Telefonszám: +36703611536

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Dr. Palla Roland foglalkozás- egészségügyi szakorvos

Cím: 2030 Érd, Bajcsy-Zsilinszky út 73. térképen

Várjuk hívását, érdeklődését!