• 01-kls-kzeli.jpg

KORONAVÍRUS GYORSTESZT – ellenanyag vizsgálat

 

A koronavírus gyorsteszttel az ujjbegy megszúrását követően vett vérből kimutatott ellenanyag vizsgálat végezzük. Ez azt jelenti, hogy nem magát a vírust mutatja ki a szervezetben, hanem a vírus szervezetbe jutását követően az immunrendszer válaszreakciója során termelődő két ellenanyagot (IgM és IgG). Az IgM a fertőzés korai szakaszában termelődik, és meglévő vagy nemrég lezajlott fertőzésre utal, míg az IgG valamivel később, a fertőzés 7. napja körül termelődik, és hosszú távon a szervezetben marad.

 

A teszt alkalmas annak kimutatására:

• az elmúlt időszakban már átesett-e a betegségen,

• jelenleg is zajlik a betegsége tünetmentesen

• az ön szervezete nem termelt még kimutatható mennyiségű ellenanyagot a vírus ellen

 

A vizsgálatra jelentkezés menete:

• a vizsgálatot kizárólag előjegyzés alapján végezzük: időpontot a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen tud egyeztetni. NYOMTATVÁNY a jelentkezéshez letölthető!

 

Magánszemély:

• Az előjegyzéshez szükséges adatok: név, születési név, születési hely, idő, TAJ szám, anyja neve, lakcím. Válasz e-mailben megkapja a számlát, a vizsgálatot előre utalás után tudjuk elvégezni.

 

Fogalakozás egészségügyi vizsgálat keretében:

• A munkáltató kéri a vizsgálatot.

Az előjegyzéshez szükséges adatok név, születési név, születési hely, idő, TAJ szám, anyja neve, lakcím, munkakör. Számlázási adatok. A vizsgálatra érkezéskor hozza magával a kitöltött, aláírt tesztlapot.

Amennyiben Ön a koronavírus tipikus tüneteit (láz, száraz köhögés, légszomj, fáradékonyság) mutatja, kérjük, vegye fel telefonon a kapcsolatot háziorvosával. Kizárólag tünetmentes személyek tesztelését végezzük!!!

A vizsgálat térítési díja: 18.000 Ft/fő.

Eredmény közlése és igazolás a vizsgálatról szintén elektronikusan zajlik.