• 01-kls-kzeli.jpg

Tájékoztatjuk önöket, hogy az ismételt COVID19 vészhelyzet alatt a repülőorvosi vizsgálatot 2020. 11. 17-től már nem végzünk, várjuk önöket a vészhelyzet vége után 2021-ben.

Rendelőnk elérhetősége a térképen:  - 9028 Győr, Régi Veszprémi út 14-16. - orvosi rendelő

Rendelőnk két kiváló orvosa – Dr. Szabadi Nóra és Dr. Palla Roland – 2013 márciusától kijelölt repülőorvosok (AME). Ennek köszönhetően rendelőnk természetesen rendelkezik a Nemzetközi Közlekedési Hatóság által megvizsgált és megfelelő minősítéssel a CLASS 2-es és LAPL első, megújító és hosszabbító osztályokban.

Az orvosi érvényességi idő lejárata előtt már 45 nappal van lehetőség az érvényesség meghosszabbításához szükséges vizsgálatok elvégzésére, így az érvényességi idő nem változik.

Az orvosi vizsgálatra mindenképp hozza magával a személyi azonosságát igazoló, fényképes okmányait, TAJ kártyáját illetve az előző orvosi minősítését.

Tájékoztatjuk önöket, hogy a hatósági díjat eltörölték, így csak az aktuális orvosi vizsgálat díját kell fizetni a rendelőkben készpénzben.

Szeretnénk segíteni a pilótajelöltek felkészülését, ezért elérhetővé tesszük a repülés-egészségügyi előadásunkat! Mindenkinek sikeres vizsgát kívánok! ELŐADÁS LETÖLTÉSE ITT.