• 01-kls-kzeli.jpg
  • 01-kls-tvoli.jpg

Rendelőnk két kiváló orvosa – Dr. Szabadi Nóra és Dr. Palla Roland – 2013 márciusától kijelölt repülőorvosok (AME). Ennek köszönhetően rendelőnk természetesen rendelkezik a Nemzetközi Közlekedési Hatóság által megvizsgált és megfelelő minősítéssel a CLASS 2-es és LAPL első, megújító és hosszabbító osztályokban.

Az orvosi érvényességi idő lejárata előtt már 45 nappal van lehetőség az érvényesség meghosszabbításához szükséges vizsgálatok elvégzésére, így az érvényességi idő nem változik.

Az orvosi vizsgálatra mindenképp hozza magával a személyi azonosságát igazoló, fényképes okmányait, TAJ kártyáját illetve az előző orvosi minősítését.

Javasljuk, hogy a repülőorvosi vizsgálatok esetén a könnyebb ügyintézés miatt a hatósági díjat a Nemzeti Közlekedési Hatóság (1066 Budapest, Teréz krt. 38.) részére a vizsgálat előtt utalással teljesítsék.

A hatósági díj első vizsgálat esetén:         7000 Ft,
megújítás és meghosszabbítás esetén:   4000 Ft.
A hatóság bankszámlaszáma: 10032000-00290713-38100004 - Magyar Államkincstár a megjegyzés rovatba írják be "orvosi", illetve a nevüket.

Az utalás bizonylatát hozzák magukkal a vizsgálatra és ha mindent rendben találunk, akkor a szakszolgálati engedélyt a vizsgálat után azonnal átvehetik. Természetesen megmaradt a lehetőség a csekkes befizetésre is, de a délutáni időpontokban és hétvégén a posta nyitvatartása miatt a befizetés másnapra marad és az engedélyt is csak akkor tudjuk kiadni.

Szeretnénk segíteni a pilótajelöltek felkészülését, ezért elérhetővé tesszük a repülés-egészségügyi előadásunkat! Mindenkinek sikeres vizsgát kívánok! ELŐADÁS LETÖLTÉSE ITT.